Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Dit gezin, bestaande uit een alleenstaande moeder, een dochter van zes en een zoon van negen, zoekt ondersteuning. De moeder heeft veel voor de kiezen gehad. Na het overlijden van haar man stond ze alleen voor de uitdaging om haar twee kids groot te brengen. Niet niks… als je dan ook kostwinner bent. Familie woont helaas niet om de hoek…

In het weekend geniet ze volop van haar kinderen en vindt ze het leuk om met ze naar buiten te gaan, tegenwoordig gaat ze boogschieten met haar zoon! De dochter is een stoere meid die erg van dieren houdt. Ze is meer van het buiten spelen dan van poppen aankleden. Haar zoon is een rustige jongen. Hij houdt van uitdaging, een computerspelletje doen maar kan zich buiten ook goed vermaken.

Om deze moeder wat lucht te geven en ruimte voor zichzelf, zoeken we een steungezin. Een gezin waar de kinderen in het weekend soms mogen spelen en logeren voor een nachtje. De kids kunnen goed met elkaar opschieten maar vinden het ook prima om even zonder elkaar te zijn. Apart ergens spelen/logeren is daarom niet erg.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Wageningen:

  • waar de kinderen in het weekend af en toe mogen spelen/logeren
  • dat open staat voor wat algemene ondersteuning

Lijkt het jullie leuk om een plekje vrij te maken voor deze kinderen? Meld je dan aan als steungezin op de website of stuur een mailtje naar onze coördinator nanneke@buurtgezinnen.nl. Zij neemt dan contact op en komt graag kennismaken en bespreken wat de mogelijkheden zijn. Ook met 1 keer per maand is dit gezin al blij!