Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Een gezin (moeder en drie kinderen) is op zoek naar een gezellig weekend steungezin. Voor de oudste van de drie is er al een plekje gevonden. Hoe leuk zou het zijn als de twee jongsten ook een plek in Wageningen vinden?!

Het gaat om een meisje van tien en haar broertje van zeven. Ze zijn sociaal, ondernemend en maken allebei makkelijk contact. Ze vinden het heerlijk buiten te spelen, naar een speeltuin, spelletjes te doen, knutselen, bouwen of lezen.

Zijn jullie een gezin / opa en oma waar deze kids eens in de maand een nachtje kunnen blijven logeren? Dat zou geweldig zijn en bijdragen om dit gezin wat extra stabiliteit te geven waardoor zowel de kinderen als de moeder positief verder kunnen in de toekomst.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin:

  • Waar deze kids één (vast) weekend per maand kunnen blijven, van zaterdagochtend tot zondag vroeg in de avond. Dit alles in goed overleg.
  • Waar ze lekker kunnen spelen en af en toe iets kunnen ondernemen.

Bijzonderheden:

  • Zowel gezinnen met jonge kinderen als gezinnen (opa/oma) waarvan de kinderen al ouder zijn van harte uitgenodigd te reageren.
  • Gezinnen met honden en katten zijn helaas minder geschikt.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Nanneke Keuter, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Wageningen, via nanneke@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-14134581.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.