Voor een vrolijke, spontane meid van acht zoeken we een warm en stabiel steungezin. De moeder heeft vanaf het begin alleen de verantwoordelijkheid gedragen voor haar dochter en het alleen opvoeden valt haar soms zwaar. De moeder zou meer met haar dochter willen ondernemen maar door haar lichamelijke beperking kan ze niet alles doen wat ze zou willen. Samen zwemmen, spelen in het bos of even naar de uiterwaarden… voor de moeder allemaal niet mogelijk. Haar familie kan weinig bijspringen en ze gunt haar dochter een tweede plek waar ze zich thuis voelt en nieuwe ervaringen op kan doen.

Bij welk gezin met een meisje van ongeveer dezelfde leeftijd (tussen 8 en 10) is haar dochter welkom? Het meisje doet het goed op school, is spontaan, sociaal en vindt het heerlijk om met vriendinnetjes te spelen. Ze houdt van knutselen, spelletjes doen, filmpjes kijken. Buiten spelen doet ze niet veel. Het zou mooi zijn als dat wel meer gaat gebeuren. En zwemmen staat ook op haar verlanglijstje!

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin:

  • waar dit meisje een dagdeel per week welkom is
  • met een dochter tussen de 8 en 10 jaar
  • dat zowel ruimte als structuur kan bieden
  • waarin ruimte is voor creativiteit en buiten spelen

Zijn jullie dat gezin dat dit meisje zowel liefde als duidelijkheid kan bieden en waar zij een dagdeel per week/twee weken welkom is? Dan komen we graag in contact met jullie!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met coördinator Nanneke Keuter 06 – 14134581, nanneke@buurtgezinnen.nl of je kunt je direct aanmelden als steungezin op deze site.