Voor een creatief, warm en wat ongeordend gezin met een moeder en dochter van negen zoeken we een warm en stabiel steungezin. De moeder heeft vanaf het begin alleen de verantwoordelijkheid gedragen voor haar dochter en het alleen opvoeden valt haar zwaar. Haar familie kan weinig bijspringen en ze gunt haar dochter een tweede plek waar ze zich thuis voelt en nieuwe ervaringen op kan doen.

Bij welk gezin met een meisje van ongeveer dezelfde leeftijd (tussen 8 en 10) is haar dochter welkom?  Het meisje doet het goed op school, is gevoelig, sociaal en vindt het heerlijk om met vriendinnetjes te spelen. Ze houdt van knutselen, sieraden maken, buiten spelen, kletsen, spelletjes doen, filmpjes maken en turnen. Ze is een beetje verlegen en heeft wat tijd nodig om te wennen in nieuwe situaties.

Zijn jullie dat (misschien wel creatieve) gezin dat dit meisje zowel liefde als duidelijkheid kan bieden en waar zij een dagdeel per week welkom is?  Dan komen we graag in contact met jullie!

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin

  • waar dit meisje een dagdeel per week welkom is
  • met een dochter tussen de 8 en 10 jaar
  • dat zowel ruimte als structuur kan bieden
  • waarin ruimte is voor creativiteit

Voor meer informatie kun je contact opnemen met coördinator Margret van Paassen 06 – 2095 9015 margret@buurtgezinnen.nl of je kunt je direct aanmelden als steungezin op deze site.