Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een lieve, betrokken moeder zijn we op zoek naar een gezellig en liefdevol gezin dat één of meerdere dagdelen per week haar dochtertje van 1 jaar wil opvangen. Deze alleenstaande moeder voelt zich opgebrand, maar wil dolgraag haar eigen leven weer oppakken en vorm geven. Om daar wat meer energie voor te krijgen, zou het haar echt helpen als er een gezin is waar haar dochtertje terecht kan. Ze vindt het heel belangrijk dat haar meisje daar gezien wordt en lekker kan spelen. Zodat zij haar met een gerust hart achter kan laten.

Het meisje is rustig en opgewekt. Ze houdt ervan om met haar moeder buiten te spelen en kan zichzelf dan prima vermaken. Binnen kan ze dat wat moeilijker. Ze is op haar moeder gericht dus zal wel even tijd nodig hebben om te wennen in het gezin. Het zou fijn zijn als er ook andere (jonge) kinderen zijn.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen zoekt een gezin:

  • dat dit meisje liefdevol wil opvangen en waar ze fijn kan spelen
  • waar ze 1 dagdeel per week terecht kan en liefst meerdere dagdelen
  • waar bij voorkeur ook andere (jonge) kinderen zijn, maar oudere kinderen is ook prima

Bijzonderheden:

  • dagen/tijden in onderling overleg
  • ook een lieve oma en opa worden uitgenodigd om te reageren

Interesse of vragen:

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de site www.buurtgezinnen.nl of neem contact op met de coördinator Buurtgezinnen Selma van Zeeland Selma@buurtgezinnen.nl of bel 06-46591683