Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin dat wekelijks een veilige plek van aandacht en gezelligheid kan bieden voor een achtjarige jongen. Liefst in Leersum of omgeving.

De vader en moeder en hun twee zoons van 8 en 2 zijn onlangs in Leersum komen wonen en kennen nog niet zoveel andere gezinnen. Via Buurtgezinnen willen ze graag in contact komen met andere jonge gezinnen met kinderen in dezelfde leeftijd.

Het gezin is zorgzaam en creatief en staat open in het leven. Ze houden van de natuur en gaan bewust om met hun leefomgeving. De oudste zoon vraagt op dit moment extra aandacht en de energie van de moeder is beperkt vanwege een chronische aandoening. Daarbij werkt de vader van het gezin fulltime, waardoor de opvoeding van de kinderen doordeweeks neerkomt op de schouders van de moeder. Contact met een ander gezin is, naast gezelligheid, ook welkom voor de moeder om een deel van de week ontlast te worden.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen is op zoek naar een rustig en openminded jong gezin met kinderen waar het jongetje van 8 wekelijks een dagdeel terecht kan.

We zoeken:

  • Een steungezin in Leersum of omgeving.
  • Gezin die het leuk vindt samen met een ander gezin op te trekken en opvoedervaringen uit te wisselen.
  • Een rustige, veilige en gezellige extra plek voor de achtjarige jongen 1 keer in de week.

Wil je iets voor dit gezin betekenen? Dan kunnen jullie je aanmelden als steungezin via onze website. Voor meer informatie kun je ook Eefje Becker, coördinator Buurtgezinnen Utrechtse Heuvelrug, mailen (eefje@buurtgezinnen.nl) of bellen (06-42154716).