Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen zoekt ondersteuning voor dit zachtaardig en vriendelijk vraaggezin dat het op meerdere fronten zwaar heeft ondanks hun inzet en betrokkenheid. Er spelen onder andere financiële onzekerheden, ziektes en een stuk verleden dat zo nu en dan toch nog een flinke wissel trekt op het gezin. Zij zouden dan ook heel erg geholpen zijn met een speelgezin voor hun jongste zoontje van 3,5 jaar.

Het jongetje is heel sociaal en creatief. Hij houdt van kleien, verven, tekenen, koekjes bakken én van de kermis (zegt hij zelf). Verder is het een slim, leergierig, vrolijk en blij jongetje. Volgens moeder is hij een echt clowntje en windt hij iedereen om zijn vinger. Mij heeft ie om in ieder geval 😉. Het zou fijn zijn voor hem als zijn onbezorgde speelmomenten wat uitgebreid kunnen worden.

Welk gezin voelt zich geroepen?!

Profiel steungezin

  • Een gezellig, warm, stabiel, zorgzaam gezin.

Bijzonderheden:

  • Het zou gaan om de maandag-, dinsdag- of woensdagmiddag of vrijdag de hele dag. Logeren zou op den duur, eens in de zoveel tijd, ook wenselijk zijn.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Jolanda Klerks, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Oss, via jolanda.klerks@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22722853

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.