Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin waar twee broertjes in de peuter- en kleuterleeftijd 1 keer in de 2 weken een deel van de dag kunnen worden opgevangen.

Opvoeden is een zware klus, daar kunnen veel ouders over mee praten, helemaal als je er alleen voor staat. De moeder van dit gezin staat alleen voor de zorg van haar twee kindjes. Haar twee zoontjes in de peuter- en kleuterleeftijd zijn twee vrolijke en lieve jongetjes die lekker wat leven in de brouwerij brengen. Ze vinden het heerlijk om lekker buiten te ravotten en vermaken zich binnen prima met speelgoedauto’s en spelletjes. Vaste ondersteuning in de zorg van de jongetjes helpt de moeder weer om op adem te komen en haar weg naar het arbeidsproces weer terug te vinden.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen is op zoek naar een stabiel gezin met een vrije opvoedingsstijl dat houdt van een beetje levendigheid in huis. De verwachting is dat een gezin met een kind of kinderen van net een paar jaartjes ouder goed zou kunnen matchen met dit olijke stel.

Bijzonderheden:

  • De kindjes zijn energiek en vrolijk en spelen graag buiten
  • De moeder heeft behoefte om af en toe te sparren met andere ouders over de opvoeding.
  • We zoeken een steungezin in Leersum en omgeving.