Buurtgezinnen zoekt voor een alleenstaande moeder en haar dochter een liefdevol steungezin in Nederweert of Weert.

Deze moeder en dochter hebben het samen erg fijn en hebben een hechte band met elkaar. Maar de moeder heeft door haar verleden een volle rugzak en daar heeft ze last van. Gelukkig krijgt ze nu hulp om hiermee om te leren gaan. Het zou haar nu heel erg helpen om af en toe tijd voor zichzelf te hebben, zodat ze de dingen uit het verleden een plekje kan geven. Ze heeft nu soms het gevoel dat ze faalt als moeder omdat ze niet altijd de ruimte heeft om haar dochter te geven wat ze nodig heeft. Ze gunt haar dochter een veilige, gezellige en vertrouwde plek waar ze vrij kind kan zijn. Zelf hebben ze geen mensen om zich heen waarbij dit kan.

Het meisje is vrolijk en maakt makkelijk contact. Ze vindt het leuk om buiten te spelen, te knutselen, te tekenen en is dol op dieren. Ze zou het super vinden om samen met een lieve speelvriendin tijd door te brengen en avonturen te beleven.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Nederweert of Weert dat:

  • Een zaterdag of zondag beschikbaar is om deze lieve meid een prettige en veilige plek te bieden
  • Bij voorkeur met een dochter rond de 8-jarige leeftijd heeft om samen mee te spelen
  • Huisdieren heeft (zou erg leuk zijn aangezien ze dol is op dieren), maar dit is geen must
  • Tijdens de (zomer)vakantie ook op een doordeweekse dag iets zou kunnen betekenen

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Vivienne Keuren, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Nederweert, via vivienne@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-53258240.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.