Dit gezin heeft een bewogen jaar achter de rug, door problemen met de gezondheid van de oudste. Het was zwaar voor de ouders en hun 3 kleine kinderen. Gelukkig is nu de rust weer een beetje terug. Van daaruit voelen ze nu de behoefte aan een speelmaatje voor de oudste. Zijn broertje van 2 en zijn zusje van 1 zijn nog te jong om echt samen mee op te trekken.

Door gezondheidsproblemen heeft het jongetje een spraakachterstand opgelopen. Hij krijgt veel ondersteuning vanuit school en gaat mede daardoor goed vooruit. Een middag gewoon lekker samen spelen met een leeftijdsgenootje zou heel goed zijn voor zijn verdere herstel en spraakontwikkeling. Het is een lief, rustig en slim mannetje, een volhouder!

We zoeken een warm gezin waar hij op woensdagmiddag een paar uur met een of meerdere kinderen, iets ouder of jonger, samen kan optrekken.

Profiel steungezin

Voor dit jongetje zoekt Buurtgezinnen een steungezin:

  • met leeftijdsgenootje(s)
  • in de buurt Amstelveen of Ouderkerk a/d Amstel
  • waar hij op woensdagmiddag mag komen spelen.

Past dit profiel bij jullie en lijkt het jullie leuk om dit gezin wat steun te beiden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl of neem contact op met de coördinator van Amstelveen, Nicole van der Spek (06 22 84 74 81) of mail nicole.vdspek@buurtgezinnen.nl. Zij neemt dan contact op en komt graag kennismaken en bespreken wat jullie mogelijkheden zijn.