Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor dit gezin zijn wij op zoek naar een fijn, warm speelgezin voor de jongste telg van het gezin. De moeder is namelijk ernstig ziek en de vader werkt hard om het schip recht te houden. En hoewel hij een betrokken en zorgzame vader is, zijn er tegelijkertijd zorgen over de toekomst over hoe een en ander verder moet.

Het zou fijn zijn als deze 7-jarige lieverd, af en toe, buiten de familiekring om, ergens wat afleiding geboden zou kunnen worden. Een gezin waar hij lekker kan spelen en er even uit is.

Het betreft een (h)eerlijk enthousiast, lief joch met pretoogjes. Volgens oma is hij een echte grappenmaker. De jongen houdt van gamen, gezelschapsspelletjes, scouting, zwemmen en trampoline springen. Maar daarnaast maak je hem ook blij met bv. samen een boekje lezen.

Het kan toch bijna niet anders dan dat er ergens in Oss een speelgezin is waar hij, in het weekend, een paar uurtjes,  lekker mee kan draaien?  Zijn jullie dat gezin met een groot en warm hart?!

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Oss dat:

  • Een gezellig, warm, stabiel, zorgzaam gezin.
  • Het liefst met kinderen met vergelijkbare leeftijd.

Bijzonderheden:

  • Het gaat om een paar uurtjes in het weekend en mogelijk een dag(deel) in vakantieperiodes.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Jolanda Klerks, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Oss, via jolanda.klerks@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22722853

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.