Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

We zijn op zoek naar een fijn gezin waar een jongen van vier wekelijks een keer kan komen spelen. Het betreft een aanvraag van een moeder die duidelijk aan het overlopen is. Onder andere door haar chronische ziekte in combinatie met andere zaken. De recentelijke scheiding en verhuizing zijn echter de laatste spreekwoordelijke druppel geweest die de emmer heeft doen overlopen.

Wil deze moeder op de been kunnen blijven dan is een steungezin, in ieder geval tijdelijk, hard nodig. Welk gezin met een groot hart zou een keer in de week willen bijspringen?

Het zou gaan om opvang van de jongste zoon voor een paar uurtjes per week. Deze jongen van 4 is een echte lieverd. Hij is sociaal en bijna altijd vrolijk. Hij is graag buiten, houdt van klimmen en klauteren en is daar ook echt een bikkel in. Daarnaast vindt hij treinen en dinosaurussen heel leuk.

Profiel steungezin

Wij zoeken een steungezin:

  • waar deze jongen 1 x per week terecht kan (woensdagmiddag, vrijdagmiddag of in weekenden om de week)
  • waar hij eventueel af en toe zou kunnen logeren na een poosje (in goed overleg)

Bijzonderheden:

  • Ook ouders waarvan de kinderen al uit huis zijn, worden van harte uitgenodigd te reageren.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Jolanda Klerks, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Oss, via jolanda.klerks@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22722853

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.