Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl is voor een 7-jarig meisje op zoek naar een gezellig gezin in Ede. Het meisje woont met haar jongere zusje van 5 en broertje van 1 bij haar ouders. Ze vindt het lastig om de aandacht met haar zusje en broertje te delen. Haar ouders gunnen dit meisje juist wat extra aandacht om tot bloei te komen.

Ze heeft een lief karakter, is levendig, gevoelig en slim. Spelletjes doen, creatief bezig zijn en buiten spelen vindt ze heel leuk. Het is belangrijk dat ze bij een gezin terecht kan, waar duidelijkheid, structuur en gezelligheid voorop staan. Daar heeft dit meisje veel baat bij.

Het zou heerlijk voor haar zijn om elke week uit school een keer te mogen spelen bij een leuk steungezin. En als ze hier 1 keer per maand een nachtje zou mogen logeren. Dit zou de ouders echt helpen om de sfeer in het gezin goed te houden.

Profiel steungezin

Wij zoeken een steungezin:

  • dat dit meisje een fijne logeer- en speelplek kan bieden. We denken hierbij aan 1x per maand logeren en tussendoor 1 dagdeel per week spelen (tijden en dag in overleg)
  • dat duidelijkheid, gezelligheid en rust kan bieden
  • bij voorkeur met wat oudere kinderen of waar de kinderen het huis al uit zijn
  • wat bij voorkeur Christelijk is

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Nienke van der Kaaij, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Ede, via nienke.vdkaaij@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-39.21.35.69

Aanmelden 

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.