Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is op zoek naar een of meer gezinnen in Leersum voor een alleenstaande moeder van drie kinderen van 17, 13 en 6 en met een vierde op komst. Het gezin komt oorspronkelijk uit Namibië, het jongetje van 6 is in Nederland geboren en gezin woont nu sinds enkele jaren in Leersum.

De hoogzwangere moeder maakt zich zorgen wie op haar kinderen kan passen op het moment dat zij naar het ziekenhuis moet voor de bevalling. En ook in de eerste periode na de bevalling kan zij extra hulp goed gebruiken. Voor de lange termijn zoeken we een gezin die voor het jongetje van 6 een tweede huis kan zijn. Bovendien verlangt de moeder naar wat aanspraak van andere moeders.

Profiel steungezin

We zoeken een gezin in Leersum, die in ieder geval het meisje van 13 en het jongetje van 6 kunnen opvangen wanneer de moeder naar het ziekenhuis moet voor de bevalling en extra ondersteuning kan bieden in de eerste periode na de bevalling. Daarnaast zoeken we naar een gezin en dat kan uiteraard hetzelfde gezin zijn waar het jongetje van 6 een dagdeel in de week welkom is (dagdeel in overleg).

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Mariska Cornelissen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug, via mariska@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-46614788.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin.