Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen zoekt voor een alleenstaande moeder met twee zoontjes van 5 en 3 jaar oud een fijn steungezin. Waar haar kinderen welkom zijn en waar zij zelf ook terecht kan voor wat gezelligheid en een gesprek over opvoeding of andere dagelijkse dingen waar je als moeder mee te maken krijgt. Deze moeder heeft een zeer moeilijk jaar achter de rug met gebeurtenissen die haar wereld deden wankelen. Ook is het gezin net verhuisd naar een andere wijk waar de moeder nog maar weinig mensen kent. Ze zou het fijn vinden om nieuwe contacten te maken.

De moeder is een warme, lieve vrouw die zeer betrokken is bij de kinderen, maar ze niet altijd alle aandacht kan geven die ze nodig hebben. Ze gunt hen wat extra aandacht en zou het fantastisch vinden als zij in een ander warm en gezellig gezin welkom zijn.

De kinderen zijn twee vrolijke kereltjes. De oudste is een dromer en observeert alles eerst rustig.

De jongste houdt van grapjes maken en is dol op alles wat rijdt. Hoewel de kinderen het prima samen kunnen vinden, zou het fijn zijn als de kinderen ook om de beurt mogen komen voor wat één op één aandacht.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen in Ede zoekt een steungezin:

  • waar beide jongens van 5 en 3 jaar een dagdeel in de week welkom zijn, dat kan samen maar ook ‘om en om’
  • waar warmte en gezelligheid voorop staan
  • dat het netwerk van de moeder willen helpen vergroten en met wie zij ook af en toe kan sparren over opvoedvragen

Bijzonderheden:

  • Gezin zoekt steungezin voor de maandag, dinsdag of donderdagmiddag tijden in onderling overleg.
  • De moeder kan zelf de kinderen halen en brengen.
  • Wel graag steungezin wonend in de plaats Ede.

Steungezin worden? Meld je dan aan op onze website. Of neem contact op met Nienke van der Kaaij, 06-39213569 of nienke.vdkaaij@buurtgezinnen.nl