Buurtgezinnen is op zoek naar een gezin dat open staat voor een levendige jongen van 7 jaar uit Roggel. Zijn vader werkt veel en zijn moeder heeft al enkele jaren gezondheidsproblemen, waardoor ze lichamelijk erg wordt beperkt. Zelfs het ophalen van school is zwaar voor haar. Omdat ze iedere middag moet rusten, kan ze dan geen leuke dingen doen met haar zoontje. Ze vindt dat heel erg voor hem en voelt zich schuldig. Ze gunt hem een leuke plek waar hij lekker kind mag zijn en met andere kinderen kan spelen.

Het mannetje kletst er vrolijk op los en houdt van bouwen met lego. Maar het liefst is hij buiten; lekker rommelen met water en zand of springen op de trampoline. Een gezin zou voor hem een plek kunnen zijn waar hij onbezorgd kind kan zijn en zijn energie kwijt kan, terwijl zijn moeder haar rust neemt zonder zich bezwaard te voelen naar haar zoontje toe.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Roggel of directe omgeving dat:

  • kinderen heeft in de leeftijd van 5 tot 9 jaar
  • bij voorkeur op maandag- of woensdagmiddag beschikbaar is
  • bij voorkeur beschikt over vervoer om het jongetje op te halen op school

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Rianne Theunissen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Leudal, via rianne@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22294308.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.