Voor een liefdevol maar overbelast gezin met drie kinderen van 4, 5 en 7, zoeken we een warm en stabiel steungezin voor hun zoontje van 5. Omdat zijn taalontwikkeling achterbleef gaat hij naar een speciale school in Utrecht. Daar maakt hij goede vorderingen en is een gezellige kletser geworden. Nu oefent hij hoe hij goed met andere kinderen om kan gaan, want dat vindt hij best wel lastig. Dat zorgt soms ook voor de nodige onrust thuis met zijn broertje en zusje. De ouders hebben hun handen vol aan werk, huishouden, opvoeding van de kinderen en de extra aandacht voor hun zoon.

Het zou zowel voor de ouders als voor de jongen heel fijn zijn als hij één keer per week wat extra aandacht en liefde kreeg van een vader of moeder (of actieve opa of oma). Hij is gek op auto’s, speelt graag buiten, en op knutselen, puzzelen en spelletjes doen. Hij gedijt goed in een gezin dat zowel ruimte biedt als structuur en duidelijkheid. Zijn jullie het gezin dat het leuk vindt om een band op te bouwen met deze jongen en met hem de wereld te verkennen?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin

  • Waar deze jongen 1x per week een dagdeel welkom is (op donderdag, vrijdag of in het weekend)
  • Dat het leuk vindt om hem om speelse wijze te stimuleren in zijn ontwikkeling
  • Met een vader/moeder (opa/oma) die een band met hem op wil bouwen en dingen met hem wil ondernemen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met coördinator Margret van Paassen 06-20959015, margret@buurtgezinnen.nl of je kunt je direct aanmelden als steungezin op deze site.