Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Bij welk steungezin zou deze jongen van 6 jaar één keer in de maand een weekend kunnen logeren en tussendoor een keer komen spelen? We zijn op zoek naar een gezin waar duidelijkheid, structuur en gezelligheid voorop staat. Een gezin met oudere kinderen (boven de 12 jaar) of waar de kinderen al uit huis zijn. Deze jongen heeft veel baat bij duidelijkheid en doortastendheid, want dan heeft hij het gezellig.

Hij is ondernemend en vindt het leuk om mee te helpen met allerlei klusjes, boodschappen doen of in de keuken. Koken en bakken vindt hij erg leuk. Zijn belangstelling is breed want hij houdt ook van knutselen, tekenen, met lego/playmobil of auto’s spelen en nog veel meer. Hij kan zichzelf goed vermaken. We zoeken voor hem een fijn gezin waar hij lekker kan spelen en tot rust kan komen.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen zoekt in West Maas en Waal een steungezin:

  • dat een vrolijke, ondernemende jongen van 6 jaar een fijne speel- en logeerplek kan bieden: Logeren 1 x per maand een weekend en tussendoor spelen in overleg (bij voorkeur om de week);
  • wat duidelijkheid, structuur en gezelligheid kan bieden;
  • waar deze jongen af en toe eens mee mag helpen met een klusje, koken/bakken of boodschappen doen, maar waar hij ook lekker rustig kan spelen.

Bijzonderheden:

  • Een gezin met wat oudere kinderen (boven de 12 jaar) of waar de kinderen al het huis uit zijn