Dit meisje is opgegroeid samen met haar jongere broer in een rustig, creatief en liefdevol gezin. Omdat ze in Utrecht op school zat heeft ze weinig vriendjes en vriendinnetjes in IJsselstein en gunnen haar ouders haar een wat grotere wereld, in de vorm van een vrolijk dynamisch gezin met andere pubermeisje(s). Een gezin waar ze zich zelf kan zijn, een andere sfeer kan ervaren en gewone puberdingen kan doen. Chillen op de bank, muziek luisteren, spelletje doen, film kijken, boodschappen doen of iets koken of bakken.

Ze staat vrolijk in het leven, houdt van grapjes en plagen, is van nature rustig en geen grote prater, maar haar hart en ogen spreken boekdelen. Ze houdt van tekenen, kleuren, spelletjes doen, basketball, Ipad en is een echte drummer. Hoe meer ze zich op haar gemak voelt, des te meer laat ze zich zelf zien. In welk gezin is dit vrolijke meisje één à twee keer per maand een paar uurtjes in het weekend welkom?

Profiel steungezin


Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin:

  • waar dit meisje in het weekend één of twee keer per maand een dagdeel welkom is;
  • waar zij gewoon lekker mee kan draaien;
  • met een puberdochter vanaf 13 jaar.

Voor meer informatie kun je bellen naar coördinator Margret van Paassen 06 – 2095 9015 of je kunt je direct aanmelden als steungezin op deze site.