Buurtgezinnen.nl zoekt voor een levendig gezin met vijf zonen (tussen 1½ en 10 jaar oud) een steungezin. Het gezin uit Ede Zuid staat onder druk, doordat de vader 6 dagen per week moet werken in zijn eigen bedrijf en de zorg op de schouders van de moeder ligt. De ouders hebben geen familie in de buurt waarop ze kunnen terugvallen. De moeder zou graag even op adem willen komen. Daarom zijn we op zoek naar een gezellig gezin, waar de jongste zoon welkom is en waar zo af en toe ook ëén van zijn broers kan komen spelen.

Het jongste jongetje van 1½ is zeer levendig en zit vol energie om de wereld te ontdekken. Omdat deze dreumes best wat aandacht vraagt, zou de moeder erg geholpen zijn als hij een dagdeel in de week ergens lekker kan spelen. Het liefst onder schooltijd, als de andere jongens naar school zijn. Zodat zij echt even tijd voor zichzelf heeft.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Ede dat:

  • Eén dagdeel per week het jongetje kan opvangen.
  • Bij voorkeur flexibel is in dagdelen en waar de andere kinderen ook af en toe mogen komen.
  • De moeder ruimte kan geven om van zich af te praten.
  • Bij voorkeur Christelijk is.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Nienke van der Kaaij, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Ede, via nienke.vdkaaij@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-39.21.35.69

Aanmelden 

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.