Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Wij zijn op zoek naar een steungezin dat met name ook een mannelijk rolmodel kan bieden. Het is voor een alleenstaande moeder met een zoontje van 2 jaar. Hoewel heel betrokken, warm en liefdevol zou het haar goed doen om heel af en toe ‘ vrij te zijn’  van dit lieve jochie. Niet in de laatste plaats om ruimte te kunnen geven aan het rouwproces waar ze doorheen gaat als gevolg van het verlies van haar man. Daarnaast gunt zij het haar zoontje om zich te kunnen omringen met mannelijke energie en voorbeelden. Een gemis waar zij toch graag voor haar zoontje in wil voorzien.

Indien het klikt zou het helemaal fijn zijn als het jongetje ook af en toe in het weekend mag komen spelen of logeren. Oma draagt ook graag haar steentje daaraan bij. Maar helaas woont ze ver weg en heeft vraagmoeder verder niemand in de buurt. Maar uiteraard altijd een en ander eerst in overleg met elkaar.

Zijn jullie dat gezin dat het leuk vind om zo’n heerlijk gemakkelijk, vrolijk mannetje mee te laten draaien in jullie gezin? Dan hoor ik het graag en anders is delen natuurlijk ook weer TOP.

Profiel steungezin

  • Een steungezin met in ieder geval een vader en/of zoon die eveneens graag een actieve bijdrage levert aan deze aanvraag.

Bijzonderheden:

  • Gezien het werkrooster van moeder heeft vrijdagmiddag de voorkeur.
  • Behalve woensdag, zijn echter andere dagdelen ook mogelijk.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Jolanda Klerks, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Oss, via jolanda.klerks@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22722853

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.