In Amsterdam West woont een spontane moeder met haar twee zoons van 4 en 1 jaar. De moeder heeft een drukke baan als manager in het onderwijs en doet de opvoeding alleen. Hierdoor heeft zij weinig tot geen tijd voor zichzelf en maakt dat het haar regelmatig te veel wordt.

De moeder zou het fijn vinden als zij aan een ander gezin mag vragen of haar kinderen samen af en toe bij hen terecht kan zodat zij even kan bijkomen. Het liefst een gezin met een papa, omdat zij merkt dat de jongens een vaderfiguur missen in hun leven.

De oudste zit op de School of Understanding en doet het goed. Hij vindt spelen met Lego leuk en komt graag buiten. De jongste is een dreumes en gaat graag op ontdekkingstocht.

De moeder zou het leuk en fijn vinden als het een gezin is dat in de buurt woont, zodat zij af en toe ook mag aankloppen om te kunnen sparren over de opvoeding.

Wonen jullie in de buurt van het Rembrandtpark en hebben jullie wat liefde, plek en tijd over voor deze twee leuke jongens, meld je dan aan!

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Amsterdam-West (Rembrandtpark buurt) dat:

  • Liefde, plek en tijd over heeft voor twee vrolijke jongens.
  • Het leuk vindt om af en toe de jongens te logeren te hebben.
  • In de buitenlucht zijn fijn vindt.
  • Kan meedenken over de opvoeding.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Aretha Gijsbertha, coördinator Buurtgezinnen voor Amsterdam West en Nieuw-West, via aretha@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-34192211.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op www.buurtgezinnen.nl.