Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl zoekt voor een rustig en wat verlegen meisje een plekje waar ze wekelijks even mag binnenvallen voor wat extra gezelligheid.

Ze heeft al veel meegemaakt en een half jaar geleden is ze definitief bij haar vader en zijn tweede vrouw komen wonen. Haar vader moet nog een beetje wennen aan zijn nieuwe rol als fulltime vader en daar komt bij dat hij lichamelijk en emotioneel herstellende is van een bedrijfsongeval. Hierdoor komt veel op de schouders van zijn vrouw terecht. Inmiddels is de rust teruggekeerd en hebben ze het fijn met z’n drieën, maar het vraagt wel het nodige van iedereen.

We zijn dan ook op zoek naar een betrokken en warm gezin dat meehelpt om de wereld van deze leuke meid wat groter te maken. Een extra ‘thuis’ waar ze lekker zichzelf mag zijn en waar ze kan ervaren hoe het er in andere gezinnen aan toegaat.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Woerden (Molenvliet) dat:

  • ongeveer een middag per week mogelijkheden ziet (dag in overleg);
  • ervoor openstaat dat zij in de toekomst ook eens een nachtje kan logeren;
  • zelf kinderen in deze leeftijd of ouder heeft (bij voorkeur meiden);
  • gezelligheid, warmte en een luisterend oor te bieden heeft.

Zijn jullie dat gezin met ruimte in huis en hart? Meld je dan aan als steungezin via onze website of neem voor meer informatie contact op met de coördinator van Buurtgezinnen.nl in Woerden via iris@buurtgezinnen.nl of 06-48154190.