Buurtgezinnen zoekt in Maassluis voor een gezellige meid van 20 jaar een steungezin waar het meisje om de week een dag in het weekend even tot rust kan komen.

Deze jonge vrouw werkt doordeweeks en zou het ook  fijn vinden om in contact te komen met leeftijdsgenoten. Daarnaast zoekt ze een plek voor wat rust en ontspanning en waar zij een vertrouwensband met een volwassenen kan opbouwen die haar helpt om zich voor te bereiden op de toekomst.

Ze is sportief houdt van longborden, skeeleren en speelt verschillende muziekinstrumenten zoals klarinet, keyboard, alt sax en tenor sax.

De moeder zorgt alleen voor deze dame en heeft veel pijn door lichamelijke klachten. Soms lopen de spanningen even op en is het fijn als de jongedame even uit de dagelijkse situatie gehaald kan worden. Om deze reden zoekt ze een lief gezin voor haar dochter. De moeder heeft geen familie en vrienden waar ze op terug kan vallen. Zijn jullie het gezin dat zijn hart en huis open stelt voor deze mooie dame?

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Maassluis:

  • waar deze sportieve meid een dagdeel om het weekend welkom is
  • waar ze liefdevol wordt opgevangen in een gezin met geduld en inlevingsvermogen
  • waar het netwerk van dit meisje uitgebreid kan worden

Bijzonderheden:

  • het is fijn als er leeftijdgenoten in het gezin aanwezig zijn maar ze staat er ook voor open als dit niet zo is

Wil je haar helpen? Of meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Lonneke van der Wildt, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Maassluis, via lonneke@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06 416 915 26.