Buurtgezinnen is in Ede op zoek naar een liefdevol en rustig steungezin voor een jong gezin met twee kleine kinderen van 3 en 1 jaar.

De oudste dochter van 3 is lekker ondernemend,  maar ook gevoelig voor de prikkels die op haar af komen, waardoor ze zich afreageert met haar peuterbuien. Het jongste meisje van 1,5 jaar huppelt er overdag vrolijk tussendoor, maar in de nacht kan ze moeilijk  in slaap komen.

De ouders vinden het moeilijk om geduldig te blijven reageren, omdat ze zelf overbelast zijn door de drukte in het gezin. Ze ervaren het als een pittige tijd en de druk loopt op. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor de relatie tussen de beide ouders. Het is daarom nodig dat ze ontlast worden. Ze hebben écht behoeft aan meer lucht.

Wie vind het leuk om een dagdeel per week iets te ondernemen met 1 of 2 jonge kinderen en wil meehelpen om dit gezin op adem te laten komen?

Profiel steungezin

We zoeken in Ede een steungezin:

  • waar 2 kleintjes van 3 en 1 jaar één of twee dagdelen per week welkom zijn (dag in overleg)
  • waar een fijne, rustige sfeer is zodat de kinderen tot rust kunnen komen

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Nienke van der Kaaij, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Ede, via nienke.vdkaaij@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-39213569

Aanmelden 

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.