Voor een alleenstaande moeder met 2 jongens van 4 en 1 zoeken we een warm steungezin of steunouder. Het gezin heeft een beperkt netwerk in de omgeving door hun verhuizing. De moeder werkt en heeft daardoor weinig tijd en ruimte over voor praktische zaken in en rond het huis. We zoeken een fijne plek waar de kinderen af en toe een weekend of dagdeel mogen zijn.

De oudste is actief, vrolijk, flexibel en vindt het leuk om samen dingen te doen. Hij is gevoelig en kan ook zichzelf goed vermaken. Hij is gek op voetballen, treinen en auto’s en houdt ervan om dingen te ontdekken. De jongste is een heel bewegelijk, tevreden mannetje van 15 maanden. Wel handig als je ogen in je rug hebt, want open deuren en trappen zijn favoriet!

We zoeken voor deze jongetjes een liefdevol steungezin; een gezin dat de kinderen een rustige plek biedt, dat naast dit gezin kan staan en waarmee de moeder en jongens een warme band kunnen opbouwen is precies wat we zoeken.

Profiel steungezin:

Het liefst komen we in contact met een gezin (of ouder) dat:

  • deze kinderen één keer in de week of een weekend om de week een fijne plek wil geven
  • ook met de moeder wil sparren over de opvoeding
  • mogelijkheid heeft op bv. woensdag, vrijdag of in het weekend
  • zelf kinderen heeft, volwassen kinderen heeft, of geen eigen kinderen heeft

Zijn jullie een gezin waar deze kinderen af en toe welkom zijn? Neem dan contact op met de coördinator van De Ronde Venen en Uithoorn, Hanna ter Welle (06-31691720) of mail hanna@buurtgezinnen.nl.

Je kunt je ook direct aanmelden via onze website en dan neem ik contact op met jullie!