“Kom mee, ik wil je wat laten zien. Volg je mij?”, zegt het 3-jarige meisje in de tuin. Ze klimt omhoog om van haar glijbaan te roetsjen. Binnen pakt ze haar nieuwe stickerboek en mag iedereen een mooie sticker uitzoeken.

Buurtgezinnen is op zoek naar een gezin dat deze vrolijke “spring in ’t veld” uit de Beemster in de vakantieperiode wil opvangen.

“Alles is leuk aan mijn dochter”, zegt haar moeder stralend. “Ze is sociaal, gezellig, knuffelig, creatief en erg lief.” Nu de zomervakantie bijna begint, vindt de hoogzwangere moeder het zwaar om haar levenslustige dochtertje oplettend te blijven volgen in haar activiteiten. Haar partner maakt lange dagen waardoor ze niet op hem kan terugvallen.

Het meisje is verzot op stickers, houdt van buiten spelen en zit graag (achterop) de fiets.  Ze vindt gemakkelijk iets om mee te spelen en betrekt daar graag anderen bij. Ze houdt van gezelligheid en kletst er dan ook lekker op los. Soms worden de prikkels haar te veel en dan is het fijn voor haar om juist de rust even op te zoeken.

Profiel steungezin

Wij zoeken een actief steungezin in Purmerend of de Beemster dat:

  • Het meisje tijdens de vakantieweken minimaal drie weken 1 of 2 keer per week wil opvangen
  • Ook na de vakantieperiode het meisje af en toe wil opvangen na de geboorte van haar broertje of zusje

Bijzonderheden

  • Zowel ouders met of zonder kinderen worden uitgenodigd om te reageren.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Yolanda van der Arend, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Purmerend en Beemster, via yolanda@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-48431089

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.