Voor een jongen van 13 jaar uit de eerste klas van het Trias zoeken we een leuk steungezin waar hij regelmatig naar toe kan gaan.

Hij houdt erg van gamen, zoals zoveel pubers van zijn leeftijd voornamelijk Minecraft en Fortnite. Ook vindt hij outdoor activiteiten leuk, zoals scouting of naar een klimmuur gaan.

De moeder van deze jongen is chronisch ziek, waardoor het voor haar niet makkelijk is om de opvoeding vol te houden. Het zou heel fijn zijn, als zij af en toe even op adem zou kunnen komen.

We zoeken een steungezin waar hij een middag in de week na schooltijd heen kan gaan, of een zaterdag of zondag om de week. Huisdieren zijn geen bezwaar, hij is gek op dieren.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Liefdevol steungezin in Zaanstad
  • Gezin dat op zaterdag of zondag om de week deze jongen op wil vangen. Of een middag in de week na schooltijd en waar hij kan blijven tot na het avondeten
  • Huisdieren zijn een pre

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irma de Groot neemt dan zo snel mogelijk contact op. Voor meer informatie kun je ook bellen met Irma op 06-1214 0374.