Wormerland en Oostzaan2019-06-14T08:54:40+01:00

Gestart: januari 2019

Coördinator: Sharon Mantjes

Bereikbaar via: 06-14128375 of
sharon@buurtgezinnen.nl

facebook icon hout 30Volg ons ook op Facebook via de speciale pagina:
Buurtgezinnen.nl in Wormerland en Oostzaan

Steungezinnen gezocht

Buurtgezinnen.nl zoekt in de gemeenten Wormerland en Oostzaan steungezinnen voor gezinnen die het moeilijk hebben. Wil je steungezin worden voor een van deze gezinnen? Dan kun je je direct aanmelden via deze link of meer informatie opvragen via sharon@buurtgezinnen.nl. Of kun je wel wat hulp gebruiken, meld je dan aan door het formulier “Vraaggezin” in te vullen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar steungezinnen voor onderstaand gezin.
Delen van het bericht op Facebook of Twitter is ook fijn.

Warm steungezin of opa en oma gezocht voor een jongen van 11

Voor een leuke jongen van 11 jaar, die veel structuur nodig heeft, zoeken we een lief steungezin of steungrootouders uit omgeving Wormerland/Oostzaan. Timmeren, knutselen en wielrennen zijn hobby’s van hem en hij zou het fijn vinden als hij 1 x per week één op één aandacht kan krijgen en gezellig kan blijven eten. Af en toe een zaterdag of een zondag zou ook fijn zijn.

Hij komt uit een liefdevol en vriendelijk gezin, waar de ouders heel betrokken zijn. Zijn ouders gaan even door een pittige periode en gunnen hem en zichzelf wat meer rust.

(meer…)

 Tips in Wormerland en Oostzaan

Het is belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen sporten of iets aan kunst en cultuur kunnen doen. Kinderen leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen wordt beter. Een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar mee kunnen doen. Ook als er thuis weinig geld is. Meedoen = meer kansen!

Meer info: website