Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een jongen van 7 jaar uit Zaandam zijn we op zoek naar een gezin waar veel gelezen wordt en waar veel aandacht is voor een kind. Een gezin waar deze jongen om het weekend mag verblijven.

Deze jongen houdt van gamen en speelt met lego. Hij houdt van buitenspelen en met vrienden spelen, dan gaat hij het liefst met ze voetballen. In een speeltuin spelen of naar het strand/bos vindt hij ook leuk. In zijn omgeving wordt hij wel eens gepest, omdat ze het dan leuk vinden dat hij gaat huilen. Misschien kan een steungezin helpen hem wat weerbaarder te maken.

Zijn moeder is alleenstaand en werkt in de zorg. Door haar werk moet ze ook in de weekenden werken en dan zit ze vaak met haar handen in het haar waar haar zoontje kan verblijven. Haar netwerk is niet heel groot. Ze gunt hem een fijne speelplek om het weekend.

Profiel steungezin

  • Steungezin dat om het weekend beschikbaar is inclusief slapen.
  • Gezin dat veel aandacht heeft voor een kind en kan stimuleren met lezen.

Interesse

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Francis Bak-van Leeuwen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kun je deze stellen via francis@buurtgezinnen.nl of 06-2477 8784.