Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Hebben jullie een hart van goud?
Staan jullie graag voor een ander klaar?
Vinden jullie het leuk activiteiten te ondernemen met kinderen?
Zijn jullie om de week of eens per maand het weekend beschikbaar?

Lees dan verder…..

Voor een jongen van 10 jaar uit Zaandam zoeken we een actief gezin. Deze jongen onderneemt het liefst veel actieve activiteiten buiten: hutten bouwen, naar het strand of bos, lekker varen. Als het weer dit niet toe laat, speelt hij met lego of gaat hij binnen timmeren of knutselen. In het verleden heeft hij veel stil moeten zitten en dat wil hij nu niet meer. Hij is dol op (boerderij)dieren.

Deze jongen groeit nu op in een liefdevolle omgeving waar veel ruimte is voor zijn lichamelijke en geestelijke ontwikkeling en persoonlijke groei. Het gezin waar deze jongen nu opgroeit heeft veel voor deze jongen gedaan, alleen zijn zij overbelast geraakt. Ze gunnen deze jongen een fijn actief gezin en zo kunnen zij even op adem komen.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Steungezin dat buiten actieve activiteiten onderneemt.
  • Steungezin dat om het weekend of eens per maand het weekend beschikbaar is.
  • Steungezin dat het verschil wil maken.

Interesse

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Francis Bak-van Leeuwen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kun je deze stellen via francis@buurtgezinnen.nl of 06-2477 8784.