Voor een alleenstaande moeder met 2 kinderen van 0 en 4 zoeken we steun. Sinds de geboorte van haar 2e kindje staat het leven van deze moeder en haar zoontje van 4 op z’n kop. Van een betrekkelijk rustig en teruggetrokken leven, gingen ze naar een leven vol afspraken en mensen over de vloer. Ze zoeken naar rust en vastigheid in deze onrustige periode. Het zou ze enorm helpen als iemand 1 of 2 keer per week tijd door wil brengen met deze oudste zoon.

Het is een vrolijke en energieke jongen, hij kan vol fantasie spelen en is het liefst buiten in de natuur. Hij is het niet zo gewend om samen te spelen met andere kinderen. Al wil hij het dolgraag! Zijn moeder houdt hem het liefst heel dichtbij zich en ze wil het contact dan ook rustig opbouwen.

Deze moeder heeft in Nijmegen weinig netwerk. Ze wil graag voor zichzelf en haar kinderen hun netwerk uitbreiden. Bovendien heeft ze behoefte aan ruimte om hun leven weer in rustiger vaarwater te krijgen. De moeder heeft een duidelijke visie op leven en opvoeden. Ze voedt haar kinderen zoveel mogelijk onvoorwaardelijk op en maakt gebruik van veel natuurlijke producten.

Profiel steungezin

  • We zoeken een liefdevolle vrouw, een liefdevol stel of een gezin met jonge kinderen.
  • Waar deze jongen van 4 wekelijks 1 of 2 keer welkom is.
  • De tijden en dagen zijn in overleg.
  • Er is sprake van een opbouw van het contact.
  • De voorkeur gaat uit naar mensen met begrip voor en/of kennis van onvoorwaardelijk ouderschap en het gebruik van natuurlijke producten.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Jiske Broers, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Nijmegen, via jiske@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-49960245

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.