Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

De moeder van de kinderen gaat door een lastige periode heen. Om haar te ondersteunen zoeken we een liefdevol steungezin waar de kinderen een keer per week naar toe kunnen gaan. Haar dochtertje van 5 is een echte hartendief, vrolijk en kan lekker kletsen. Ze houdt van knutselen en buiten spelen, maar ook van poppen. Eigenlijk vindt ze alles wel leuk. Ze gaat naar basisschool Het Eiland.

Haar jongere broertje kan heel goed zelf spelen. Hij houdt van bouwspeelgoed met noppen en van duplo. Maar ook lekker naar buiten naar de speeltuin, vindt hij fijn. Op dit moment praat hij nog niet.

Het liefst vinden we een steungezin waar beide kinderen een keer in de week naar toe kunnen gaan. Dat mag doordeweeks, maar ook in het weekend. Ook als je een van beide kinderen op kunt vangen, mag je reageren.

Wie wil deze leuke kindjes een fijne plek bieden?

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Liefdevol steungezin, met eigen kinderen of waarvan de kinderen al het huis uit zijn
  • Als je niet in Westerwatering woont, dan is het fijn als je de kinderen kunt halen en brengen
  • Een niet rokend steungezin

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irma de Groot neemt dan zo snel mogelijk contact op. Voor meer informatie kun je ook bellen met Irma op 06-1214 0374.