Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Bij de kennismaking met Buurtgezinnen deed hij de deur open en daar straalden een paar lieve ogen ons tegemoet. Voor een vrolijke jongen van 9 jaar uit Zaandam zoeken wij een gezin met kinderen die graag buiten spelen. Een gezin waar hij om het weekend een dag kan verblijven en een keer mag logeren als hij daaraan toe is.

Deze lieve jongen speelt momenteel weinig buiten en speelt veel alleen binnen bij zijn moeder. Wij gunnen hem een gezin waar de kinderen veel buitenspelen. Hij houdt van speeltuinen, korfballen en zou graag leren fietsen. Als het regent vindt hij spelen met Lego ook erg leuk.

Met zijn tiener zus heeft hij veel ruzie thuis. Zijn moeder accepteert alle hulp wat nodig is om het beter te laten lopen thuis. Zij heeft Buurtgezinnen ingeschakeld om hem even uit de ruzies te halen.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Steungezin met kinderen die graag buiten spelen.
  • Gezin dat om het weekend een dag beschikbaar is.
  • Een gezin wat rekening kan houden met zijn allergie voor kiwi en noten en zijn geloof waardoor hij halal vlees eet.

Interesse

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Francis Bak-van Leeuwen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kun je deze stellen via francis@buurtgezinnen.nl of 06-2477 8784.