Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Nadat deze jonge moeder de afgelopen jaren heel wat hobbels te nemen had, heeft ze nu haar eigen woning met haar bijna 3- jarig zoontje. Samen dingen doen met haar kind, vindt ze heel belangrijk en heeft haar prioriteit. Deze eerlijke en transparante moeder volgt inmiddels een leer/werktraject en zet zich daar, naast de zorg voor haar kind, goed voor in. Ze wil haar zoontje graag een positieve opvoeding geven, die ze zelf helaas niet heeft gehad. Maar soms is ze wel onzeker of ze het wel goed doet of hoe ze iets moet aanpakken. Omdat ze geen netwerk heeft, waar ze haar vragen kan stellen, is ze op zoek naar een gezin waar ze samen terecht kunnen. Waar ze zichzelf mag zijn, waar ruimte is om even haar hart te luchten en met haar mee te denken. En waar ze kan zien hoe jij het aanpakt om daarvan te leren!

Haar zoontje is een heerlijke energieke jongen. Hij is vrolijk en kan heerlijk spelen met van alles en nog wat. Als zijn moeder naar school gaat, is hij naar de kinderopvang en dat vindt hij ook fijn. Ook zijn vader zorgt een paar dagen in de week voor hem, dus wat betreft opvang is het goed geregeld.

Profiel steungezin

Voor dit gezin zoekt Buurtgezinnen.nl een fijn steungezin in Noord

  • met kinderen, waarmee haar zoontje kan spelen
  • waar ze op zaterdag samen welkom zijn, 1x per 2 weken
  • zonder honden, katten is geen probleem

Lijkt het jullie leuk om dit gezin  wat steun te bieden op zaterdag? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl of stuur een mailtje naar onze coördinator: gonda@buurtgezinnen.nl. Zij neemt dan contact op en komt graag kennismaken en bespreken wat jullie mogelijkheden zijn.