Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een enthousiaste moeder en haar guitige dochter zoeken we een fijn gezin waar het meisje een paar uur per week welkom is. De moeder woont bij en wordt begeleid door Stichting Timon in Houten. Ze werkt sinds kort 3 dagen per week, maar is gebonden aan het openbaar vervoer. Het reizen kost haar veel tijd en geld. Ze zou dolgraag haar rijbewijs halen om zo flexibeler en zelfstandiger te zijn.

Haar dochtertje van anderhalf is een vrolijk, kat-uit-de-boom-kijkend meisje. Met haar hoge gilletjes heeft ze duidelijk lol in het leven. Ze is de wereld voorzichtig aan het ontdekken.

Gun jij deze moeder een paar uurtjes vrijheid om een stap te zetten en haar kansen in de maatschappij verder te vergroten?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin in Houten:

  • waar dit leuke meisje een dagdeel in de week of in het weekend kan komen spelen;
  • bij voorkeur op maximaal 10 minuten fietsafstand van het Centrum.

Bijzonderheden:

  • Het zou leuk zijn als er andere kinderen aanwezig zijn in het steungezin, maar ook opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd om te reageren!

Wil je meer weten? Neem contact op met Marijke van Tiggelen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Houten, via marijke@buurtgezinnen.nl of bel 06-39402710. Of meld je direct aan als steungezin.