Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin waar een baby van 4 maanden regelmatig welkom is. Het gaat om een vrolijk, blij en tevreden meisje dat veel lacht. Deze moeder heeft veel meegemaakt en wil graag een positief leven opbouwen met haar dochtertje. Het kost de moeder moeite om haar leven goed te organiseren. De moeder krijgt hiervoor begeleiding. Ze kent weinig mensen in Drachten en er is geen familie die in staat is om op te passen. Ze wil graag meer mensen leren kennen in de buurt.

We zijn op zoek naar een steungezin dat af en toe een middag of een avond voor deze baby zou willen zorgen. Zodat de moeder bijvoorbeeld even wat tijd heeft om een afspraak te maken met een vriendin. Of zodat ze gewoon eens even op zichzelf kan zijn, op kan laden of met haar creatieve hobby bezig kan zijn. Een steungezin waarmee moeder samen leuke dingen kan ondernemen om zo onder de mensen te zijn, is ook welkom.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Een liefdevol gezin dat regelmatig een dagdeel op dit meisje wil passen bij voorkeur op een middag.
  • Dat openstaat voor regelmatig contact met deze moeder en haar dochtertje.
  • Regelmaat en heldere afspraken maken zijn belangrijk.
  • Een gezin dat kan halen en brengen.

Wie wil iets betekenen voor deze moeder met baby?
Je kunt hiervoor contact opnemen met Sjikke Jansma, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Smallingerland via sjikke@buurtgezinnen.nl of bel 06-25190848.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.