Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een jonge alleenstaande moeder met 2 kinderen van 10 maanden en 3 jaar zoeken we een steungezin in de omgeving van Zaandijk. De moeder staat alleen voor de zorg van de kinderen, wat ze ondanks haar jonge leeftijd heel goed doet.

Ze heeft al veel ellende in haar leven meegemaakt, zo is ze onder meer in haar jeugd erg veel gepest en is ze in aanraking geweest met mensen die misbruik van haar gemaakt hebben. Ze is nu op de goede weg om haar leven weer op te bouwen. Op woensdag volgt ze therapie en het is niet handig om 2 jonge kinderen hiermee naar toe te nemen.

Daarom zijn we op zoek naar een steungezin dat op woensdag beschikbaar is en op deze 2 kleintjes wil passen. Het meisje van 3 houdt van knutselen, tekenen en in de speeltuin spelen. Ze is ook helemaal gek op Frozen en Prinses Elsa. Haar kleine broertje lacht veel en is de wereld aan het ontdekken.

Wie wil deze leuke kindjes een fijne plek bieden?

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Liefdevol steungezin
  • Gezin dat op woensdag beschikbaar is
  • Een gezin dat kan halen en brengen
  • Een niet rokend steungezin

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irma de Groot neemt dan zo snel mogelijk contact op. Voor meer informatie kun je ook bellen met Irma op 06-1214 0374.