Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

“Ik denk wel dat mensen plezier aan haar gaan hebben. Ze is best pittig, maar zit vol gekkigheid”, zegt de moeder lachend over haar jongste van drie meiden. Buurtgezinnen zoekt voor deze “gekke meid” van 6 jaar een steungezin waar ze kan spelen met leeftijdgenootjes.

Na een periode van depressies is de moeder, die alleenstaand is, weer herstellend. Ze kent nog wel ups en downs en heeft weinig energie. De kinderen moeten dan ook regelmatig rekening met haar houden. De moeder is bezorgd dat zij dan niet zichzelf kunnen zijn en dat dit (later) effect heeft op hun geluk.  Een dagdeel in de week een warm en aandachtvol gezin zou zij haar jongste dochter van harte gunnen.

Het meisje is een gezellig pittig grietje dat houdt van tekenen, schilderen, knutselen, spelletjes en ook graag een filmpje kijkt. Ze houdt ervan om aandacht te krijgen. Haar pittige karaktertje komt naast haar vlotte grapjes ook boven als ze zich onbegrepen voelt, want dat vindt ze lastig.

Profiel steungezin

Wij zoeken een steungezin in Purmerend dat:

  • dit meisje om de week op de maandag-, woensdag- of donderdagmiddag van school in de Weidevenne kan ophalen. Weer thuisbrengen, zou fijn zijn aangezien de moeder geen rijbewijs heeft
  • dit meisje af en toe ook kan opvangen als het met de moeder even minder gaat

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Yolanda van der Arend, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Purmerend en Beemster, via yolanda@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-48431089

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.