Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin waar een baby van 4 maanden regelmatig welkom is. Het gaat om een vrolijk en blij knulletje dat veel lacht. Zijn moeder heeft een zware bevalling gehad en kampt met depressiviteitsklachten.

We zijn op zoek naar een steungezin dat af en toe een middag of een avond voor deze baby zou willen zorgen. Zodat de moeder bijvoorbeeld naar een afspraak van haar psycholoog kan gaan of een andere afspraak kan maken.

Een steungezin waarmee moeder samen leuke dingen kan ondernemen om zo onder de mensen te zijn, is ook welkom.

Zijn ouders hebben veel meegemaakt en wonen nog niet zo lang in Nederland. De moeder komt uit Polen en is op dit moment druk bezig met het leren van de Nederlandse taal. Ze heeft dit al aardig onder de knie, maar wil hierin nog beter worden, zodat ze ook een studie op kan pakken in de toekomst.

De vader moet binnenkort geopereerd worden, waardoor hij langere tijd niet zal kunnen lopen. Ze kennen weinig mensen in Zaandijk en er is geen familie op wie ze terug kunnen vallen. Graag zouden ze meer mensen willen leren kennen in de buurt.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Liefdevol gezin dat regelmatig een dagdeel op dit jongetje wil passen
  • Gezin met ook een jong kind is een pre
  • Gezin in Oud Zaandijk, Zaandijk, Wormerveer of Koog aan de Zaan
  • Niet rokend gezin

Interesse

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irma de Groot neemt dan zo snel mogelijk contact op. Heb je vragen, dan kun je deze stellen via irma@buurtgezinnen.nl of 06-1214 0374.