Buurtgezinnen.nl is voor twee vrolijke kinderen van 8 en 10 jaar op zoek naar een warm steungezin in Sint Odiliënberg. De kinderen wonen samen met hun ouders. Het is een hecht gezin en de kinderen doen het ontzettend goed. De moeder kan door een lichamelijke beperking niet alles alleen doen en zeker niet in het tempo dat een jong gezin soms vraagt. Zij is een krachtige en positieve vrouw, maar heeft het wel nodig om af en toe even op te laden. De vader werkt, noodgedwongen, fulltime en is daardoor doordeweeks ook pas laat thuis.

De kinderen zijn erg lief en sociaal en houden van buitenspelen; van klimmen, klauteren en zwemmen. Daarnaast kunnen ze ook genieten van spelletjes spelen of knutselen in huis.

We zoeken een gezin dat het leuk vindt om deze kinderen wekelijks een plekje te geven binnen hun gezin. De dag is bespreekbaar en mag ook wisselend zijn.

Profiel steungezin

Voor dit gezin zoekt Buurtgezinnen.nl in Roerdalen:

  • Een warm steungezin in Sint Odiliënberg
  • Waar ook een kind is / kinderen zijn tussen 7 en 14 jaar
  • Waar deze kinderen wekelijks 1 dagdeel terecht kunnen

Zijn jullie het gezin waar nog plek is voor extra gezelligheid en aandacht? Meld je dan aan als steungezin via onze website of bel voor meer informatie met de coördinator van Buurtgezinnen.nl in Roermond: Freke Spijkers 06-10076282 of mail naar freke@buurtgezinnen.nl.