Wie heeft er ruimte in huis en hart om een band op te bouwen met een 12 jarige jongen en deze op te vangen voor een dagdeel in de week. Het zou de moeder de kans geven om op adem te komen en aan haar herstel te werken. Bovendien zou het voor de vraagmoeder, die een klein sociaal netwerk heeft, een enorme geruststelling zijn als ze voor haar zoon een veilige uitvalbasis heeft in noodgevallen.

De moeder en het kind hebben veel met elkaar meegemaakt. Hun band is dan ook hecht en close. Toch zou het voor beiden goed zijn als zij hun horizon wat zouden kunnen verbreden. Bovendien gunt de moeder haar zoon, die toch al wat prikkelgevoelig is, een min of meer gegarandeerd stressvrij dagdeel in de week.

Deze jongen is een zachtaardige, vrolijke jongen die het soms lastig vind zich te concentreren. Verder houdt hij van gamen en buiten spelen. De trampoline heeft daarbij zijn grootste interesse.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen zoekt een steungezin met kinderen van zijn leeftijd.

Bijzonderheden:

  • De jongen heeft het nodig dat er warmte en duidelijkheid is.
  • Het zou goed voor hem zijn om andere activiteiten te ondernemen dan die hij kent.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Jolanda Klerks, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Oss, via jolanda.klerks@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-22722853

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.