Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is op zoek naar een gezin in Purmerend waar een vrolijke jongen van 4 regelmatig welkom is om te spelen en de wereld verder te ontdekken. De vader en de moeder hebben momenteel niet genoeg energie voor hun zoontje. Vader is herstellende van een burn-out en moeder heeft haar handen vol aan de zorg van zijn babybroertje. De familie en vrienden van het gezin, kunnen helaas niet inspringen of wonen ver weg. Het zou daarom fijn zijn als hun zoontje eens in de week naar een leuk gezin in de buurt kan, om daar even lekker te spelen en extra aandacht te krijgen.

Het jongetje is creatief en houdt van tekenen, bouwen, muziek en dansen. Hij speelt graag met alles wat voorhanden is en kijkt graag mee hoe volwassenen dingen doen. Een steungezin dat hiervoor de tijd wil nemen zou zeer wenselijk zijn voor zijn ontwikkeling.

Profiel steungezin

Wij zoeken een steungezin dat:

  • woonachtig is in omgeving Purmerend (gezin woont in Purmer-Zuid);
  • één middag per week een warme plek kan bieden en soms een keer een dagje in het weekend;
  • het jongetje wil ophalen bij school (indien de opvang doordeweeks is).

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Yolanda van der Arend, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Purmerend en Beemster, via yolanda@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-48431089

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.