Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen in is voor een alleenstaande moeder en haar zoontje van 2,5 jaar op zoek naar een steungezin waar het jongetje 1-2 keer per maand een dagdeel welkom is. Na een pittige periode is deze moeder weer bezig met haar ontwikkeling. Daarbij heeft ze wat meer ruimte voor zichzelf nodig en is het fijn als zij ontlast zou kunnen worden. Haar familie ondersteunt haar zoveel mogelijk, maar woont helaas niet om de hoek.

De moeder is op zoek naar een fijn steungezin waar ze een band mee kan opbouwen en waarop ze ook buiten de 1-2 dagdelen per maand een beroep kan doen. Een steungezin dat betrokken is bij de ontwikkeling van haar zoontje en dit met haar wil delen. Het jongetje maakt makkelijk contact en kan duidelijk aangeven wanneer hij aandacht wil. Hij is graag buiten en speelt graag met zijn autootjes en kinderpiano.

Profiel steungezin

Wij zoeken een liefdevolle steungezin dat:

  • woonachtig is in omgeving Purmerend (gezin woont in Purmer-Noord);
  • één tot twee dagdelen per maand een warme plek kan bieden en soms een keer een extra avond of dag(deel).

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irene Langerijs neemt dan zo snel mogelijk contact op.