Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een liefdevol gezin wat veel heeft mee gemaakt zijn we op zoek naar een steungezin waar hun tweejarige zoontje een middag in de week welkom is.

Het jonge gezin woont nog niet zo lang in Lopik en heeft weinig netwerk. Er is veel gebeurd, waardoor de ouders wat overbelast zijn. Na haar bevalling is de moeder aan het kwakkelen met haar gezondheid. De vader werkt fulltime en met haar werk en de zorg voor haar zoon komt de moeder niet aan rust toe.

De enthousiaste peuter speelt graag buiten. Neem hem mee naar de speeltuin en hij heeft de tijd van zijn leven. Het is een sociaal jochie dat zichtbaar geniet van andere kinderen, jong of oud, hij vindt het allemaal leuk!

Door een lastige start heeft hij een taalachterstand ontwikkeld. Nu zijn amandelen geknipt zijn is hij begonnen aan een inhaalslag. ’s Nachts slaapt hij wat onregelmatig, waardoor een dagritme belangrijk voor hem is.

Zijn jullie het gezin, of die opa en oma waar deze vrolijke jongen welkom is en die hem structuur kunnen bieden? Dan komt hij graag op woensdag of donderdagmiddag bij jullie spelen!

Profiel steungezin

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin:

  • Waar een peuter van 2 op woensdag of donderdagmiddag mag komen spelen
  • Dat structuur/ dagritme kan bieden
  • In de gemeente Lopik

Bijzonderheden:

  • Zowel gezinnen met kinderen of gezinnen waar de kinderen al uit huis zijn worden van harte uitgenodigd te reageren.

Interesse? Meld je dan aan via www.buurtgezinnen.nl of neem contact op met coördinator Gerlinda van den Biezenbos 06 – 499 99 098.