Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl is weer op zoek naar een betrokken, liefdevol gezin. Dit keer voor een peuter uit Velsen-Noord. De moeder is mobiel, het meisje zit dinsdags op dansles in Beverwijk en de moeder oriënteert zich op scholen in Beverwijk (Montessorischool en OBS De Sleutelbloem). Ze komen dan ook graag in contact met gezinnen uit BEVERWIJK.

Het meisje is enig kind van een alleenstaande voltijd werkende moeder. Ze hebben helaas sinds december geen familie meer in de buurt wonen. De moeder voelt zich al langere tijd overbelast en toen ze via Facebook van Buurtgezinnen.nl hoorde, besloot ze zich aan te melden. Door de overbelasting en omdat de moeder buiten haar woonplaats werkt, hebben zij helaas een tè klein netwerk in de buurt, waar de moeder beroep op kan doen.

Het meisje is erg leergierig, puzzelt graag en speelt graag bordspelletje of educatieve spelletjes, alleen of met haar moeder. Het meisje zit in Beverwijk op de peuterspeelzaal en daardoor kan zij ook geen vriendjes en vriendinnetjes in de buurt maken. Hierdoor en met haar werk buiten hun woonplaats leert de moeder in de buurt ook geen andere ouders kennen. En dat is wat ze wél hard nodig hebben, net als andere gezinnen: vriendelijke, behulpzame mensen om zich heen!

Bij welk gezellige, begripvolle gezin kan dit meisje haar nieuwsgierigheid kwijt? Wie willen de moeder helpen haar netwerk te vergroten? Laat dan graag van j(ulli)e horen! We kijken uit naar aanmelding van je gezin, zodat we binnenkort mogen kennismaken!

Profiel steungezin

Wij zoeken behulpzame gezinnen in (de buurt van) Velsen-Noord en/of Beverwijk, die:

  • Woensdags van 15.15 uur tot 16.00 uur met het meisje naar dansles in Beverwijk wil gaan.
  • Het leuk vinden om educatieve of bordspelletjes te spelen en/of waar het meisje kan puzzelen.
  • Een gezellige plek bieden waar de peuter kan zingen, dansen en/of buiten spelen, want daar houdt ze van!
  • Bijvoorbeeld kinderen hebben, die onderwijs volgen op Montessorischool Beverwijk.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Barbara van der Meij de Bie, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Velsen, via barbara@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-15647823.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.