Een alleenstaande moeder zoekt een steuntante voor haar 3 jonge kinderen, een jongen van 4 jaar, een meisje van 7 en een jongen van 8 jaar. De moeder heeft een belast leven waardoor zij veel stress en druk ervaart en hierdoor haar kinderen niet de volle aandacht kan geven en niet altijd leuke dingen met ze kan doen. Het netwerk van de moeder is zeer beperkt, ze heeft alleen haar ouders waar zij zo nu en dan op kan terugvallen. Het gezin woont nu in de opvang, maar verwacht op korte termijn een eigen woning. De moeder zoekt voor haar kinderen een steuntante waar de kinderen één keer per week of per twee weken mogen komen spelen.

Deze vrolijk en levendige kinderen zouden het zo leuk vinden om af en toe te spelen bij een steuntante, waar zij leuke dingen samen gaan doen. Ze zijn muzikaal, vrolijk en gezellig. Ze vinden het leuk om cakejes te bakken en spelletjes te spelen. Naast het bieden van gezelligheid en leuke dingen doen hebben zij ook structuur en duidelijkheid nodig.

Profiel steungezin

Voor dit gezin zoekt Buurtgezinnen een fijn steungezin in Amsterdam Nieuw-West en West

  • Waar deze twee broertjes en zusje 1 dag of een halve dag in het weekend welkom zijn
  • 1x per week of per 2 weken.
  • Waar structuur en duidelijkheid wordt gegeven.
  • Voorkeur gaat uit naar een alleenstaande moeder met kinderen of een steuntante.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Maria Hashem, coördinator Buurtgezinnen voor Amsterdam Nieuw-West, via maria@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-44139542.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op www.buurtgezinnen.nl.