Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Zo herkenbaar: Twee kinderen met 2 jaar ertussen. Slaapt de een, dan is de ander wakker. Van 8.00 tot 17.00 uur opgesloten in je eigen huis. Je weet dat het een fase is, maar toch zijn het lange dagen alleen thuis.

Deze lieve moeder uit Houten Noord Oost heeft een zoontje van bijna 3 jaar en een baby van 11 maanden. De muren komen op haar af. De vader werkt 5 dagen in de week en maakt lange uren. Haar peuter gaat elke ochtend naar de peutergroep, haar baby is altijd thuis. Het zou de moeder goed doen als ze een ochtend per week even tijd voor zichzelf heeft. Naast dat moment alleen zoekt ze ook een moeder die het leuk vindt om samen op pad te gaan. Bijvoorbeeld een rondje samen fietsen, naar de speeltuin wandelen of samen een kop thee drinken terwijl de kinderen spelen.

Profiel steungezin

Voor een lieve moeder en haar baby zoeken we in Houten een steungezin:

  • dat een ochtend per week de baby op wil vangen;
  • het liefst in de omgeving van de wijken de Weiden, de Hagen, de Gilden of Het Rond
  • dat het ook leuk vindt om met haar en de kinderen samen op stap te gaan.

Interesse?

Is bij jullie dit vrolijke baby’tje welkom als haar peuter op de peutergroep zit? Of vind je het leuk om samen op stap te gaan?
Meld je dan aan als steungezin. Coördinator Marijke van Tiggelen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kun je deze stellen via marijke@buurtgezinnen.nl of 06-39402710.