Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een leuke en intelligente jongen van 11 jaar zijn we op zoek naar een steungezin in Assendelft, bij voorkeur in de wijk Saendelft. We zoeken een steungezin dat om de week op zaterdag beschikbaar is vanaf ongeveer 12.00 uur.

Deze sportieve jongen houdt van voetbal, stuntsteppen en lekker buiten spelen. Maar ook binnen kan hij zich prima vermaken. Hij is dol op het lezen van Harry Potter boeken. Een gezin waar hij leuke gesprekken kan voeren zou goed bij hem passen. Huisdieren zijn geen bezwaar.

Voor zijn alleenstaande moeder is het best pittig om alle ballen in de lucht te houden, er is sprake van overbelasting. Daarom zoeken we een steungezin om haar te ontlasten, zodat ze even kan opladen wanneer haar zoon om de week een middag bij het steungezin speelt. En ze de zorg voor haar kinderen vol kan blijven houden.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Liefdevol steungezin in Zaanstad, bij voorkeur in Saendelft
  • Gezin dat een zaterdagmiddag om de week deze jongen op wil vangen.
  • Een gezin dat kan halen en brengen is een pre
  • Huisdieren zijn een pre
  • Niet rokend gezin

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irma de Groot neemt dan zo snel mogelijk contact op. Voor meer informatie kun je ook bellen met Irma op 06-1214 0374