Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Dit vrolijke meisje van 2 groeit op in een jong gezin in Nieuw-Lekkerland. Het gezin is warm, betrokken bij elkaar en bij hun omgeving. Zij zetten zich honderd procent in voor hun dochter. Daarnaast hebben ze veel andere zorgen waardoor zij soms het gevoel hebben geleefd te worden. Hierdoor kunnen zij niet altijd de omgeving bieden die zij hun dochter graag gunnen.

Voor dit meisje zoeken we daarom een steungezin in het dorp waar zij twee ochtenden per maand mag komen spelen. Het meisje is pienter, gezellig en op zoek naar uitdaging. Ze vindt het erg leuk als er andere kinderen zijn waar zij mee kan spelen. Zij ontdekt graag haar omgeving en geniet van uitjes buiten de deur.

Dit gezin is vriendelijk en goed van hart. Zij doen met liefde iets terug voor het steungezin als dit binnen hun mogelijkheden ligt.

Zijn jullie het steungezin waar wij naar op zoek zijn?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin:

  • waar dit meisje een ochtend in de twee weken mag komen spelen;
  • het liefst op de maandag, woensdag of vrijdag;
  • waar leuke uitstapjes buiten worden ondernomen, ze vindt het heerlijk achterop de fiets!;
  • waar andere kinderen zijn;
  • in Nieuw-Lekkerland;
  • een gezin met een christelijke geloofsovertuiging heeft de voorkeur, maar een groot en warm hart is het allerbelangrijkste!

Kunnen jullie dit gezin ontlasten en is dit meisje welkom bij jullie? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Lianne neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.